Din cele 7 editii ale Medical&Pharma Football Cup diputate pana acum, A&D Pharma a reusit sa castige nu mai putin de 5 ( ed. 1, 2, 3, 6 si 7), celelalte doua (ed. 4 si 5) au fost castigate de Catena.

O concurenta incrancenata intre A&D Pharma si Catena in toate cele 7 editii. De fapt, incrancenate au fost toate participantele in turneu. Obstacolele au fost anduranta si numarul de meciuri. Este dificil sa pastrezi ritmul in toate intalnirile, iar de aici pot aparea oricand surprize.

Aceasta a VII-a editie pleca din start cu favorite A&D Pharma si Catena. Ambele cau pozitii privilegiate, de capi de serie, au evoluat in grupe separate in prima zi a Medical&Pharma, si ar fi ajuns sa se intalneasca in grupele semifinale din ziua a doua doar daca una dintre ele ocupa locul secund in grupa preliminara. Nu s-a intamplat asa. Atat Catena, cat si A&D Pharma, si-au castigat primele grupe si au mers pe culoare paralele pana in finala de duminica.

FINALA editiei a VII-a a pus norocul in balanta si l-a inclinat, pe rand, spre ambele echipe. A&D Pharma a stiut sa profite, pe finalul primei reprize, dupa care a inghetat scorul pana la fluierul final.

A fost, pe scurt, povestea editiei cu numarul 7 a Medical&Pharma Football Cup. Asa cum arata Ionut Petrean in imaginea care ilustreaza acest text, A&D Pharma a castigat trofeul cu numarul 5.