Medical & Pharma Football Cup Editia a 3-a s-a incheiat.  Cu toate ca in cursul zilei de ieri Teva si Servier au reusit sa se impuna in grupa din care au facut parte, acestea au fost invinse in semifinale de ocupantele locurilor doi ( A&D Pharma si Mediplus  ). Finala mica parea sa-si fi desemnat castigatoarea chiar inainte de pauza, atunci cand echipa celor de la Servier a intrat in avantaj cu scorul de 2-0. Imediat dupa pauza Servier a reusit sa-si majoreze avantajul ( 3-0 ). Pe finalul jocului Teva a reusit o revenire spectaculoasa reusind sa marcheze 3 goluri in 6 minute si astfel trimitand meciul in prelungiri.

Catigatoarea a fost decisa abia dupa executarea loviturilor de departajare, in urma carora TEVA a reusit prima clasare pe podium reusind sa se impuna cu scorul de 5-4.

Finala competitiei a avut ca si protagoniste echipele celor de la A&D Pharma si Mediplus, echipe care ocupasera pozitiile secunde in grupele preliminarii. Meciul a fost unul extreme de echilibrat, cu ocazii la ambele porti. In prima repriza A&D Pharma a reusit sa inscrie prin Ene Bogdan, reusita ce avea sa aduca la final Victoria celor de la A&D Pharma.

Editia a III-a a Medical Pharma Football Cup, a fost ultima care s-a desfasuta in luna Noiembrie, umand ca de la editia a IV-a meciurile sa se dispute in luna mai.

 Multumim tututor participantilor pentru Fair-Play si pentru daruirea de care au dat dovada pe parcursul acestor 2 zile extreme de reci  si partenerilor acesti competitii A&D Pharma, Catena, Coca-Cola, Humangest, Puma si TEVA cu ajutorul carora reusim sa organizam acest eveniment an de an.