Spectaculos, plin de energie, emotie si suspans, unul dintre cele mai cunoscute concursuri de flair bartending din lume, Champions Flair Crash, sarbatoreste cea de a 12-a editie.

Cei mai talentati barmani din lume vor oferi, pe 28 noiembrie, la Champions Sport Bar and Restaurant  in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, un show absolut inedit. Printre numele importante care se vor intrece la Champions Flair Crash se afla: Rodrigo Delpech din SUA, de 17 oricampion mondial; Denny Bakievdin Ucraina, castigatorul celei de-a 11-a editii a Champions Flair Crash; Tomek Malek din Polonia, triplu campion mondial; Marek Posluszny din Polonia, castigatorul celei de-a 10-a editii a Champions Flair Crash; Tom Dyer din Marea Britanie, campion mondial si campionul Angliei; Alexander Shtifanov din Rusia, barmanul cu cele mai multe vizualizari pe YouTube. Alaturi de acestia, vor concura si talente autohtone: Dinu Razvan si Claudiu Campo,  participanti la „Romanii  au Talent” si Liviu Croitoru, vicecampion national.

Juriul este format dinAndy Collinson – manager WFA din Marea Britanie, Oliver Pluck – organizatorul Roadhouse,Marius Gogoasa – manager Exquisite Bar Solutions si Costin Bucur – administrator Exquisite Bar Solutions.

Calificarile incep la ora 14:00,iar de la ora 20:00 va fi marea finala, unde valoarea totala a premiilor ce se vor oferi va fi de 5800 euro.

Champions Flair Crash transforma bartendingul in artasi confera participantilor rangul de maestri. Champions Sport Bar devine astfel pentru o seara scena unor reprezentatii absolut spectaculoase,in cadrul unui eveniment unic in Romania.  Originalitatea si creativitatea concurentilor vor transforma editia de anul acesta intr-un spectacol incendiar, cu demonstratii incredibile de dexteritate si multe alte suprize!

Organizatori: Champions Sports Bar and Restaurant in parteneriat cu Exquisite Bar Solutions.

Sponsori: Chivas, Havana Club, Jameson Irish Whiskey, Tequila Patron, Heineken, Monin, Prigat, Pepsi, Marie Brizard.

Parteneri media: Food&Bar, SEA Innovative.

Pentru mai multe detalii: Nicoleta Manea – nicoleta.manea@marriott.com,  0723 102 777 saupe www.flaircrash.ro.

Intrarea este libera.

Despre JW Marriott

JW Marriott este parte a portofoliului de lux al Marriott International si consta in proprietati minunate in orase cheie si complexuri hoteliere deosebite in toata lumea. Aceste elegante hoteluri satisfac gusturile oaspetilor sofisticati si increzatori, oferindu-le luxul discret pe care il cauta, intr-un cadru primitor, autentic si o atmosfera relaxanta, destinsa.Proprietatile JW Marriott ofera experiente atent orchestrate sa reflecte specificul destinatiei, pentru ca oaspetii sa se concentreze pe ceea ce este celmai important pentru ei. JW Marriott detine 57 de hoteluri in 23 de tari. Pana la sfarsitulanului 2015, portofoliul JW Marriott va cuprinde 79 de proprietati in 28 de tari.

www.marriott.com/jw-marriott/travel.mi

evm_FLAIR CRASH + 12_Newsletter_BT