Echipa hotelului JW Marriott din capitala se pregateste intens pentru intrecerea amicala pe doua roti de joi, 18 septembrie.

48 de voluntari dintre angajatii hotelului vor pedala pe doua biciclete de fitness, in lobby‐ul hotelului, de la 8:30 la 20.30. Primul pe lista voluntarilor a fost chiar Igael Porecki, Managerul General al hotelului, care se va intrece cu Markus Marquardt, Food & Beverage Director. Acestora le vor urma voluntari din aproape toate departmentele hotelului: operationalele Security, Front Office, Engineering, Food & Beverage, precum si departamente administrative: Resurse Umane, Contabilitate si Vanzari.

Aceasta actiune are ca scop strangerea de fonduri –din donatii si sponsorizari‐ pentru SOS Satele Copiilor Romania, parteneri traditionali ai hotelului nostru si reprezentanti in tara noastra ai partenerilor companiei Marriott International. Tinta noastra este sa strangem 1.500€ cu aceasta ocazie.

Obiectivul nostru este sa pedalam non stop pe cele doua biciclete, timp de 12 ore, atragand astfel atentia prietenilor si a familiilor noastre, dar si a oaspetilor, clientilor si colaboratorilor hotelului asupra misiunii organizatiei SOS Satele Copiilor Romania si a eforturilor lor de a oferi noi oportunitati copiilor aflati in situatii delicate. Speram ca prin eforturile noastre si prin generozitatea celor care vor primi mesajul nostru, sa strangem suma pe care o avem ca obiectiv.

Si cine mai potriviti sa ne sprijine in aceasta competitie decat prietenii nostri de la World Class Health Academy? Ei ne vor pune la dispozitie bicicletele si se vor ingriji de pregatirea si motivarea voluntarilor la cursa. pe tot parcursul intrecerii. Invitatul special al echipei JW Marriott este Alex Ciocan, fost campion national de ciclism al Romaniei in curse pe sosea si pe velodrom. Initiative asemanatoare vor avea loc in aceeasi zi si in alte hoteluri Marriott din Europa, sub numele de “Cycling Bonanza”.

Infiintata in 1990, organizatia non‐guvernamentala SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizatii non‐profit din lume, centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. In acest moment asociatia implementeaza trei programe la nivel national in Bucuresti, Sibiu si Bacau oferind servicii de ingrijire alternativa (Sate SOS) si servicii sociale primare (Programe de Intarire a Familiei).

Va invitam pe toti sa va alaturati initiativei noastre. Incurajarile, sponsorizarile si donatiile sunt binevenite!

cycling_bonanza_roll_up