Medical & Pharma Football Cup este o competitie sportiva ce se adreseaza jucatorilor amatori de fotbal din companiile ce activeaza in domeniul medical si farmaceutic din Romania.

Oraganizata de catre H&S Support Solutions, compania organizatoare a celui mai prestigios eveniment dedicat marilor companii din Romania, CNFC, noua competitie isi propune sa devina un eveniment de traditie pentru societatile active in domeniul medical si farmaceutic.

La fel ca si restul evenimentelor organizate de catre H&S Support Solutions si aceasta competitie se bucura de sprijinul personalitatilor din lumea sportului si beneficiaza de prezenta lor pe intregul parcurs al evenimentului.

Arbitrajele vor fi asigurate de catre arbitrii activi profesionisti, sau fosti arbitri internationali care vor face ca fair-play-ul si pritenia sa fie pe primul loc intre participant.

Cum Campionatul National de Fotbal Corporatist este “main eventul” anului pentru societatea noastra, echipa care va castiga Medical & Pharma Football Cup, va beneficia de un “free pass” pentru accesul gratuit la viitoarea editie a CNFC.

Va asteptam sa luati parte la evenimente organizate de catre HEALTH & SPORT SUPPORT SOLUTIONS si va promitem ca nu veti regreta !